Smještaj

Lavandula novootvoreni smještajni objekt u centru grada Zadra; izgrađen 2014. godine, pri čemu su korišteni materijali i oprema visoke kvalitete, a svakom detalju posvećeno je puno pažnje kako bi se naš svaki gost osjećao maksimalno opušteno, ugodno i zadovoljno. To potvrđuje i kategorizacija od Hrvatske turističke zajednice s vrlo visoke 4 zvjezdice, namijenjen za duže i kraće boravke, kako za samce tako i za parove, prijatelje i obitelji s djecom, sa vlastitim privatnim parkingom. Osnovni i glavni parking nalaze se ispred samog objekta, dok na zahtjev postoji i iza objekta skriveni parking.

Sama ideja apartmana&soba Lavandula zamišljena je tematski s idejom predstavljanja znamenitosti s kojima se ovaj grad ponosi i koje Zadar i okolicu čine poznatim u cijelom svijetu. Sve sobe i apartmani se nazivaju upravo imenom neke posebnosti grada Zadra, i s obzirom na to, na vratima i unutar apartmana se nalaze fotografije  vrsnog zadarskog fotografa.

Sastoji se od 3 studio apartmana i 5 soba. Superior studio apartmani su kapaciteta „2 plus 2“, te imaju svoju vlastitu kuhinju; dok korisnici soba imaju priliku na besplatno korištenje zajedničke kuhinje smještene u prizemlju.

Svi apartmani i sobe su opremljene besplatnim brzim internetom koji se ne naplaćuje dodatno, flat screen TV-om, satelitskom TV, klimom, sefom te hladnjakom. Gostima je uz nadoplatu na raspolaganju i praonica, sušionica rublja i po narudžbi (dan prije) usluga posluživanja doručka u vašu sobu.

Za svaki savjet, pomoć i sve ostalo brine se naše ljubazno osoblje, koja Vas dočekuje na recepciji te vodi brigu da sve sjaji, blista i funkcionira na razini koju Vi zaslužujete prilikom vašeg boravka u Lavanduli.