Lavandula

Objekt apartman&sobe Lavandula raspolaže sa 8 smještajnih jedinica, koje se dijele na 3 studio superior apartmana od koja su dva sa galerijom (2+2), 3 dvokrevetne sobe (2+2) i 2 dvokrevetne sobe (2). Namijenjen je svim vrstama posjeta, kako za samce tako i za parove, prijatelje i obitelji sa djecom; za odmor, turistički ili poslovni posjet gradu.

Apartmani Lavandula

S obzirom da smo i osobno zaljubljenici u putovanja i puni iskustava, znamo koliko je teško nekad pronaći ugodan i visokokvalitetan privatni smještaj, zato smo sagradili i uredili bolje apartmane za vas, u koje je uloženo jako puno pažnje i truda.

Nalazimo se u centru Zadra, naša sjajna lokacija vam omogućuje da ste za 10 minuta hoda u središtu stare gradske jezgre svih povijesnih znamenitosti i modernih atrakcija ovog grada, također ste na 3 min hoda od najomiljenije gradske plaže Kolovare.

Kućni red

Kućni red

• Boravak u apartmanu gostima započinje u 14.00 sati prvog dana boravka, a završava u 11.00 sati posljednjeg dana boravka. Posljednji dan boravka (dan napuštanja apartmana) ne računa se u ukupni broj dana boravka u jedinici.

• Tijekom svog boravka gosti mogu koristiti sve ponuđene uređaje unutar apartmana. Gosti su upućeni o upotrebi svih predmeta, inventara i uređaja te se obvezuju da će njima rukovati pažljivo i primjereno. Ukoliko dođe do oštećenja ili nestanka određenih predmeta ili uređaja iz apartmana, gost je dužan o tome izvijestiti domaćina apartmana u trenutku tog događaja i nadoknaditi vrijednost nestalih ili uništenih stvari.

• Temeljito uređenje i čišćenje apartmana vrši domaćin pri svakoj smjeni gostiju.

• Domaćin apartmana zadržava pravo, u osobitim okolnostima, kod odsutnosti gostiju, ulazak u njihov apartman ukoliko primijeti da je to neophodno kako bi se spriječila šteta ili opasnost predvidivih ili nepredvidivih razmjera (u slučaju istjecanja vode, požara). U slučaju takvog interventnog ulaska u apartman u vrijeme odsutnosti gostiju, domaćin apartmana će goste obavijestiti o vremenu i razlogu ulaska u apartman.

• U apartmanima nije dopušten dulji boravak, spavanje niti noćenje gostiju koji nisu prijavljeni i evidentirani kao gosti apartmana Lavandula.